Ändrade träningstider på grund Covid – 19

Hej medlemmar i FMIK!

På grund av Coronaviruset så har folkhälsomyndigheten löpande justerat rekommendationerna kring hur vi ska agera inom föreningslivet för att minska en för snabb smittspridning. De senaste åtgärderna som släppts i veckan gör att vi har svårt att genomföra träningar inomhus, styrelsen och ledarstaben har därför bestämt att tills vidare avsluta all inomhusträning i Spelefanten i Kalmar.

Istället bedriver vi träning utomhus på tisdagar och onsdagar, tisdagar startar vi 18:00 vid parkourparken på Lorensbergsgatan utanför ungdomshuset UNIK, onsdagar vid 17:30 på samma plats.

Tisdagarna är för barn och ungdomar som fyller 9 år 2020 eller är äldre, vi rekommenderar att en förälder springer eller cyklar med om man är mellan 9-12 år.

Onsdagarna är för ungdomar som fyller 13 år 2020 eller är äldre, precis som vi redan kört sedan några veckor tillbaka.

All övrigt träning är inställd tills vidare, se mer i Kalendern på fmik.se där man kan läsa mer om träningspasset genom att klicka på vald aktivitet i kalendern.

Viktigt att tänka på:

– Man kommer inte till träningen om man har haft eller känner sjukdomssymptom sedan två dagar tillbaka.

– Man tvättar händerna före och efter träningen.

– Man duschar hemma efter träningen, åtkomst till spelefantens omklädningsrum och duschar finns ej.

– Man håller avstånd till andra människor på träningen för att minska risken för smittspridning, helst 2 meter om möjligt.

– Hosta och nys i armvecket.

Vi hoppas ni mår väl och att vi ses på tisdag eller onsdag nästa vecka!

Hälsningar, FMIK:s styrelse.